Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs om

Historie om:

Bager kringlen

Brødets Historie

Hvedebrød

Hveder

is

Kagens Historie

Kornets Historie

Påske

Rullet deje

 

 

Gamle bagerier:

Helsingør Fællesbageri

Falsled Bageri

 

Gamle Møller:

Balle vejrmølle og Balle Møllegård

Baunhøj Mølle

Dorf Møllerne

Havnø Mølle

Hjortø Mølle

Hyllested Mølle

ørnbjerg Mølle

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


Historie

Tilbage

Bageren har stadig kringlen uden for sin dør - og der er oven i købet en krone på den nu. Det kan vi takke Frederik den Tredje for. Læs mere om kringlen.
Hvor kommer wienerbrød fra? Hvem opfandt butterdejen?
Disse spørgsmål og meget mere får du svaret på her på siden.

 

I gamle dage var der mange møller i Danmark, som lå spredt over hele landet. Mange af de lokale bønder, leverede korn til møllen som så malede kornet til mel og solgte det til bageri og andre købmænd. I dag er det næsten sjælden at se en mølle i funktion. Og mange af dem der er tilbage, er i dag indrettet til museum.

 

 

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3702746

Hits dag: 1047

Online: 22

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0