Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bageleksikon/  /Bøger/  /Diverse /Download /Forum /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødbagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


 Tørkager.

Tilbage

Tørkager er fælles navnet for et stort udvalg af kager.
Brug kun råvarer og halvfabrikata af god kvalitet.

Traditioner og navne:
Tørkagerne har navne som Linser, Mazariner, Florentinere, Sarah Bernhard og mange flere.

Fælles for dem er, at navnet ofte henviser til en bestemt kage med et bestemt fyld og en bestemt smag.

Det er derfor vigtigt, at du bruger de rigtige råvarer og smagssammensætninger til bestemte tørkager.

Hvis vi bruger smørcreme i en Sarah Bernhard, vil der være mange gæster, der vil føle sig snydt. De forventer, at Sarah Bernhardcremen er kogt af piskefløde og ægte chokolade.

Halvfabrikata:
Når du fremstiller tørkager, er det vigtigt at bruge råvarer af bedste kvalitet.
Ofte består tørkagerne af flere forskellige halvfabrikata.
For eksempel består en Napoleonshat af linsedej, kransekagemasse og chokolade.
Og en Mazarinkage består af linsedej, mazarinmasse og chokolade eller glasur.

Alle disse deje, masser, glasurer, chokolader og mange andre kalder vi for halvfabrikata, fordi du kan forberede og lave dem i forvejen.

Men husk altid, at en tørkage bliver aldrig bedre, end det dårligste halvfabrikata er.

Samling af tørkagerne:
Det er nemmest at samle tørkagerne, når alle halvfabrikata er til stede.

Hygiejne:
Det er vigtigt, at du har en god hygiejne, når du fremstiller tørkager. Det er det, fordi nogle af kagerne indeholder letfordærvelige råvarer eller halvfabrikata, for eksempel creme og fløde.
Gør bordet og håndværktøjet godt rent.
Melstøv indeholder svampesporer, og de vil, hvis du er uheldig, formere sig og give tørkagerne et dårligt udseende og måske en dårlig smag.

Tilbage

 

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 2526969

Hits dag: 960

Online: 17

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget