Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bageleksikon/  /Bøger/  /Diverse /Download /Forum /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Læs  om

Billeder af kager

Varekendskab

Afpyntning af desserter

Arbejdstegninger til chokolade pynt.

Arbejdstegninger til pynt af æggehvideglasur.

At bage i olie

Bagerkringlen.

Bage tærter.

Bageruddannelsen.

Bryllupskage.

Bryllupskage 2.

Buddinger.

Fastelavnsboller.

Fløderand.

Fromager.

Hindbærsnitter.

Hvordan laves et brød.

Hvordan rulles en roulade.

Hygiejne desserter.

Is på ismaskine.

Knivtyper.

Konditoruddannelsen.

Kornarter.

Kransekagebagværk.

Kransekagekirke.

Kransekagetop.

Kransekagevugge

Kransekagekonfekt

Lagkage til fødselsdag.

Linse og mørdeje.

Marcipan.

Marcipanfigurer

Marengs.

Margarine.

Mikroovn.

Mousse.

Nødder.

Oventempratur.

Omregning af amrikanske mål

Omslagsmarcipan

Overskårne.

Piskede masser.

Påske.

Rive og hakke chokolade.

Rullede deje.

Rulning af wienerdej.

Rørte masser.

Smelte chokolade.

Spelt mel.

Tegninger til kage.

Tips til brødbagning

Tørkager.

Veje og måle.

Wienerbrød.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame


 At smelte chokolade.

Tilbage

Blokchokolade:

Der findes både lys og mørk blokchokolade i handelen. Spisechokolade og blokchokolade har lidt forskelligt indhold.

Spisechokolade indeholder fintmalede kakaobønner, sukker og kakaosmør. Der er ofte tilsat mælkepulver og vanillearoma. Jo højere indhold af kakaosmør jo finere er chokoladen. Der bør være mindst 50%.

Blokchokolade som støbes i store blokke indeholder kakaomasse, sukker og kakaosmør. De bedste typer, f.eks Valrhona-chokoladen har et meget højt indhold af ædle kakaobønner, ofte mere end 65%.

Hvid chokolade indeholder kun kakaosmør, sukker og tørmælk. Den er som regel smagt til med vanille.

 

At smelte chokolade:

 

Hvis du vil have en "blød" chokoladeoverflade, kan du blande chokoladen med lidt palmin eller olie. Beregn ca. 25 g palmin eller 1 spsk. olie pr. 100 g blokchokolade

Det er vigtig, at du er omhyggelig, når du smelter chokoladen. For kraftig varme gør, at den brænder på. Lys eller hvid chokolade kan let blive klumpet.

Chokolade kan smeltes i vandbad eller mikroovnen.

 

I vandbad:

Fyld en lille gryde ca. 1/3 med vand. Placer en skål i den. Skålen skal helt dække grydens åbning. Bræk chokoladen i tern og læg dem i skålen sammen med evt. fedtstof. Opvarm vandet til 60-70 grader. Det skal kun knapt simre. Når chokoladen begynder at smelte, skal du røre rundt meget ofte.

OBS! Chokoladen må ikke komme i kontakt med vand eller vanddampe. Den vil da blive hård og grynet og vil ikke smelte.

 

I mikroovn:

Læg chokoladestykkerne sammen med evt. fedtstof i en skål, der er egnet til mikroovn eller i en dyb tallerken. Smelt ved 700W 1/2 - 1 min. afhængig af mængden. Rør rundt et par gange undervejs.

Tilbage

 


Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 2495581

Hits dag: 937

Online: 11

Bageren anbefaler

Hindbærmousse

 

 


Hindbersnitten.dk - Version 4.0

 

  free widget
free widget