Komtessevafler* - ca. 18 stk.
- opskrifts nr. 1140
|
|
|
Tilbage
Ingrediens betegnelse.
- 375 g hasselflager
500 g flormelis
6 g kanel
155 g æggehvider
Fyld:
270 g Chokoladesmørcreme
Pynt:
ca. 100 g Chokoladeovertræk
|
|
Sådan gør du.
Det hele røres sammen og smøres ud på bageparpir som vaffler eller runde kager. Lad kagerne stå ca. 1/2 time inden de afbages ved 180 grader i ca. 15 min. Vaflerne lægges sammen 2 stk. med chokoladecreme og dyppes i Chokoladeovertræk på skrå i den ene side.
Skriv en kommentar til denne
opskrift
Kommentar for: Komtessevafler* - ca. 18 stk.
|
|
|
Navn |
Dato |
kommentar |
Birgitte Frederiksen | 09-11-2006 | De komtessevafler, jeg eftersøgte opskriften på, er bare sååååå gode. De er blevet rost til skyerne. 1000 tak for hjælpen. Opskriften er givet videre, til mindst 12 personer.
Mvh Birgitte | Hindbærsnitten | 07-01-2007 | Hej. Jeg er altid glad for at kun hjælpe. | viktor | 22-01-2008 | Hej til Hindbærsnitten.
Komtessevaflerne er lige dem jeg søgte men hjælp
hvordan laver jeg den rigtige chokoladesmørcreme??
Jeg har virkelig været glad for denne side.
Der er mange af mine veninder der har fået linket og jeg ved den er godt brugt.
På forhånd Tak | Hindbærsnitten | 22-01-2008 | Hej Viktor. Du kan bruge en af de 2 her:
http://www.hindbersnitten.dk/recipe.php?recipeid=289
Eller den her:
http://www.hindbersnitten.dk/recipe.php?recipeid=290
Du skal bare tilsætte lidt kakao til cremen. | Birgitte | 05-05-2011 | Jeg skal bage komtessevafler til en fest - hvor kan man købe hasselflager i større portioner - som privatperson? | Betiina | 03-07-2011 | Tusind tak for en super god opskrift. Jeg afprøvede den igår og de blev simpelthen fantastiske.
Som smørcreme brugte jeg Italiens marengs smørcreme tilsat smeltet chokolade....øjj det blev godt.
Jeg havde kun hele hasselnødder men dem smed jeg i foodprosessorens og blendede dem med kniven | Kylipiro | 08-05-2012 | Jeg har forsøgt mig med denne opskrift. De smagte fint, men jeg tror ikke er var som de skulle være. Der skal dog siges, at jeg ikke have hasselnøddeflager men kom nødderne i en mini hakker. Da jeg bagte kagerne bliv de meget høje og det var som som fyldet flød ud så der kun var en tom skal. Så de knækkede så snart jeg rørte ved dem. Jeg havde den i ovnen på varmluft. Håber du kan regne ud hvor det gik galt.... |
|
|
|
Tilbage
|
|
|
|
Counter
Hits: 3834477 |
Hits dag: 1074 |
Online: 7 |
|
|

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.
Køb
direkte fra producenten -
gastrolux.dk
Bryllup og Studenterkørsel
Vi
kommer overalt i Jylland og på Fyn


|