Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Hindbærmousse* - 6 personer. - opskrifts nr. 1973

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 8 blade husblas
    250 g hindbær
    4 pasteuriserede æggeblommer
    8 spsk sukker
    3-4 spsk lys portvin
    1/2 liter piskefløde

Opskrift Info

Kategori : Desserter
Set : 17980 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : sniper
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Tak for billedet til Sniper

Sådan gør du.

Udblød husblasen i koldt vand. Tag hindbær fra til pynt og mos resten med en gaffel eller kom dem i blenderen.
Pisk æggeblommer og sukker godt sammen. Rør portvin i. Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad. Lad den blive håndvarm. Rør husblasen i en tynd stråle i æggeblandingen. Pisk fløden til skum. Vend forsigtigt flødeskummet i æggeblandingen, når denne begynder at tykne. Fordel hindbærmoussen i seks portionsglas eller i en skål og stil den koldt til serveringen. Pynt med friske hindbær.

Tips:
Desserten kan udmærket laves dagen før serveringen og stilles i køleskab natten over.
Portvinen kan udelades. I så fald er det nok med 7 blade husblas.
En kompot af friske ferskner kogt i en sukkerlage kan serveres til.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Hindbærmousse* - 6 personer.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3645621

Hits dag: 1021

Online: 15

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget