Opskrifter ialt: 2382    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bageleksikon/  /Bøger/  /Diverse /Download /Forum /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (38)
Boller (66)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (152)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (199)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (90)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (102)
Madbrød (112)
Mikroovn (5)
Muffins (52)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (47)
Piskede kager (58)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (133)
Slik (12)
Småkager (221)
Syltning (35)
Til grillen (2)
Til hunden (5)
Tærter/Pie (227)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Ananaslagkage - opskrifts nr. 295

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 125 g smør
    125 g sukker
    1 tsk. Vanila
    3 æg
    150 g hvedemel
    1 tsk. Tørsleffs bagepulver
    3 spsk. kakao

    Fyld:
    ca. 500 g ananasmos

    Pynt:
    3 dl. piskefløde
    1 spsk. sukker
    1/2 tsk. Vanila
    1 spsk. revet chokolade

Opskrift Info

Kategori : Lagkage
Set : 2933 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

smørret røres blødt. Sukker og Vanila drysses i. Æggene tilsættes. Mel, bagepulver og kakao sigtes sammen og blandes i. Dejen bages i 3 smurte, melstrøede lagkageforme ca. 10 min. ved 225 gr i forvarmet ovn. Bundene afkøles på rist og lægges sammen med ananasmos ca. 1 time før serveringen. Kagen dækkes med flødeskum smagt til med sukker og Vanila og drysses med spånchokolade.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Ananaslagkage
Navn Dato kommentar
Liuwina30-11-2011 hvorfor melder historien ikke noget om hvordan man laver ananasmosen????
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail Føj til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 2494536

Hits dag: 1037

Online: 9

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

Fandt du det du søgte efter.

JA
Nej

Vis resultat

Tidligere afstemninger
Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget