Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Hindbærsnitter* - dem fra bageriet - opskrifts nr. 45

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 250 g margarine
    125 g florsukker
    40 g æg
    evt. 2 g bagepulver
    375 g hvedemel

    Fyld:
    Hindbær marmelade

    Pynt:
    Glasur
    evt. krymmel eller andet pynt.

Opskrift Info

Kategori : Tørkager
Set : 143543 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbærsnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Linsedej: margarine, florsukker, æg, bagepulver og hvedemel æltes sammen til en fast dej. Må ikke æltes for længe. Dejen sættes på køl. ( Dejen er nemmer at arbejde med, hvis den står på køl til dagen efter.) Rul dejen ud på et mel strøet bor. Dejen skal rulles ned på ca. 3 mm. Skær dejen ud i strimler på 10 x 25 cm. Læg strimlerne på en bageplade, max 4 strimler ad gangen. Bag strimlerne ved 220 grader i ca. 10 min. eller til de er gyldne. Når dejen kommer ud af ovnen skal du have forberedt glasur og hindbær marmelade og evt. pynt.


Når pladen kommer ud af ovnen skal det til at gå lidt hurtigt... smør hindbær på hver anden strimmel... når det er gjort, tages den strimmel uden hindbær og ligges over den strimmel med hindbær... og der smøres glasur og evt. drysses der krymmel på. Skær nu strimlen til snitter på 5 cm. i bredden. (5 snitter).


Da dejen har meget nemt ved at smuler når den bliver kold. Er det meget vigtigt at snitten bliver lavet i samme øjeblik de kommer ud af ovnen......

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Hindbærsnitter* - dem fra bageriet
Navn Dato kommentar
Brian jensen03-03-2006 Ja... Jeg kender ikke en bedre opskrift på hindbærsnitter. De er bare for gode.
Bente20-01-2007 De er sindsyg gode, sprøde og klassiske. De bedste hjemmebagte vi har prøvet.
Hindbærsnitten14-10-2007 Det er også den opskrift vi brugte i bageriet. De er nemme at lave, og smager utroligt godt :-)
Esther Pedersen02-06-2009 De bedste jeg har prøvet.
Antal: 14 stk.
Arbejdstid: Dej 15 min., bagningen 1 time.
Hindbærmarmelade: Til portionen brugte jeg 1/2 glas fra Den gamle fabrik.
Udrulning: Jeg rullede dejen ud mellem 2 lag vita-wrap, skar det igennem på midten og brugte det underste stykke til at flytte dejen over på pladen med, vendte dejen og trak folien af.
Bagning: Jeg synes de smager bedst hvis de bages svag lysebrune og de skal være tynde.

karena09-07-2009 genial opskrift!!
den eneste rigtige! -er ikke spor besværlig, bare nok mel på bordet når den skal rulles ud, og så er dejen anvendelig til så mange andre ting, ...tærter, flødemedaljer..og finskbrød i en snæver vending, hvis man har en rest i køleskabet og gæster banker på.
larsen13-01-2011 Det lyder nemt, men for en som ikke har bagt før, er det lidt sværere. Jeg undersøgte hvordan glasur fremstilledes. Med flormelis, ok. Var det nu sikkert at der også skulle florsukker i dejen? Ja.
Jeg købte det almindelige margarine i pakke så det flydende ikke skulle volde problemer i forhold til opskriften. Dejen blev æltet med dejkroge på håndmikser, det virkede ikke, så de rene poter måtte i dejen. Den blev så sat i køleskab nogle timer ikke et døgn. Den blev taget ud og kunne ikke hænge sammen. Alt var klar så jeg måtte forsøge noget. Jeg kom lidt vand ved det hjalp lidt. Jeg kunne så ikke finde bageplader men brugte så bradepande. Ovnen var stillet på 220gr. Efter ca 28 min. var dejen gylden, inden var den blød og ikke bagt alle steder. Herefter gik det som det skulle, dog var glasuren så tynd at den løb derhen hvor den syntes, burde nok have fået mindre vand og være fordelt af flere gange med en pensel? De hindbærsnitter blev ikke så pæne som hos bageren men smagte godt.
Hvorfor hang dejen ikke sammen? Skulle jeg have smeltet margarinen inden æltning?
MVH
FL
Brian15-01-2011 Der er en god guide under bagerskolen. Måske det var en god ide at læse den :-)
Inga08-06-2011 Det er simpelt hen de bedste hindbærsnitter. Alle er vilde med dem
Susan16-02-2013 Har lavet dem mange gange, med enorm succes i omgangskredsen. Men har altid haft travlt med at smovse i mig othmar glemt at skrive kommentar. Men for hulen da, de er gode. Tusind tak for endnu en lækker og let forståeligt skrevet opskrift ;0)
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3702746

Hits dag: 1047

Online: 22

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget